Drift og utbedrings status

2020-04-05 12:45: Full synkronisering av sertifikater resulterte i at *.destinet.no wildcard sertifikatet ble erstattet med et eldre sertifikat, noe som resulterte i sertifikatfeil på innlogging, som bruker accounts.desitnet.no domenet, og video tjenesten, som bruker video.destinet.no. 

2020-04-05 09:45: Vår ekstra backup proxy/load balancer server ble utilgjenglig for en tid tilbake. I dag så dukket denne plutselig opp igjen, men da med eldre konfigurasjon, inkludert manglende SSL sertifikater, noe som resulterte i sertifikatfeil på noen sider som bruker letsencrypt. Server ble deaktivert foreløpig og full synkronisering av sertifikater ble kjørt.

2020-02-04 10:45: Vi hadde utfordringer med en av våre web noder (n12) i dag grunnet en feil i lagring av trafikk forbruk. Feilen resulterte i at noen sider kom opp med feilmelding, og at noen bilder manglet på noen sider. Feilen ble rettet opp etter 30 minutter.

2019-11-27 09:00: Vi har hatt problemer fra kl 08:20 med en server i dag som har gjordt at noen sider var nede og at andre lastet sakte. Foreløpig så ser det ut som vi har kontroll på problemet. Problemet er relatert til en ekstremt aggresiv kinesisk søkemotor bot som har generert en del feilmeldinger.

Få beskjed om driftsendringer

Meld deg på nedenfor for få epost hver gang det kommer en driftsmelding. Epost adressen vil bare bli brukt til å sende deg driftsmeldinger fra denne siden. Eposten vil inneholde en link for å melde deg av.