Destinet goes mobile

dn4_mobil
Destinet goes mobile
dn4_mobil
Mobile enheter (smarttelefoner og nettbrett) er for mange førstevalget når de skal surfe på nettet. For å oppnå full effekt er det derfor viktig at nettstedet ditt optimaliseres for mobile flater. Dette kan enkelt gjøres i Destinet, enten som separate kanaler eller gjennom bruk av responsivt design. 

Destinet Responsiv

Ved bruk av responsivt design bygges din Destinetweb opp rundt én webside med tilpasset visning til alle skjermflater.

På en webside med responsivt design planlegges innholdet ut i fra antatt bruk på de ulike skjermene. For eksempel kan det være aktuelt å presentere mer dybdeinnhold på desktop enn på mobil. Designet og innholdet organiseres etter hva en anser som hovedinnholdet på de ulike flatene; desktop, nettbrett og mobil. God bruk av responsivt design gir brukeren en sømløs opplevelse av websiden sin. Destinet inneholder all funksjonalitet som skal til for å oppnå suksess med responsivt design. 
responsivt design
dn4_mobil2

Destinet Mobile

Destinet Mobile passer for deg som ønsker en webside tilpasset mobile enheter, uten bruk av responsivt design.  

Med dagens bruk av smarttelefoner og nettbrett ved surfing på web, anbefaler vi alle våre kunder å ha en mobiltilpasset versjon av sin webside. Responsivt design er imidlertid ikke den mest hensiktsmessige løsningen for alle. For deg som ønsker et annet alternativ tilbyr vi Destinet Mobile. Din webside blir tilpasset visning på mobil med design, innhold og navigasjon. Som redigerer kan du enkelt velge hva slags innhold du ønsker å dele mellom din hovedweb og mobilweb, og hva slags innhold som skal være spesifikt for de ulike kanalene.  

Google + Destinet = mobile

Hvis det ikke finnes på Google, finnes det ikke!

Google startet sin nye mobilsatsning "Mobilegeddon" den 21. april 2015 med oppdatert søke-algoritme for nettsider. Med denne oppdateringen reagerer verdens største søkemotor på stigende søketall som ble gjennomført fra mobile enheter. Dermed blir nettsider som er tilpasset til mobile flater rangert bedre enn nettsider som ikke er "mobil-vennlige". Det fører til at nettsider uten mobiltilpassning mister sin plassering i søkeindeksen og flyttes lenger ned. Det blir dermed vanskeligere å finne disse sider via mobilsøk.

Med Destinet responsiv og/eller mobilkanal oppfyller din nettside Google sine krav. Du kan derfor være sikker at nettsiden blir ført i resultatlistene fra Google (hvis du har innhold som er relatert til søk).
 

Er din nettside mobiltilpasset?

responsivt design
Destinet 4 mobilsider
Eksempler: Mobiltilpassede nettsider
Partner: Destino