Fleksibelt, sikkert, bruker- & søkemotorvennlig
SikkerBrukervennlighetfleksibeltSøkemotorvennlig
Fleksibelt, sikkert, bruker- & søkemotorvennlig
dn4_flat_usability2
dn4_flat_sikkerhet2
dn4_flat_seo2
dn4_flat_flexi2
Destinet er et webbasert verktøy for å opprette og redigere digitale kommunikasjonskanaler - nettsider, intranett eller nyhetsbrev - kanskje til og med verdens enkleste.
dn4 flat usability2 160

Brukervennlig

Hvis du kan bruke Microsoft Office og Internet Explorer, kan du også bruke Destinet.

Brukeropplevelsen har stått i første rekke i utviklingen av Destinet. Enkle "operasjoner" som å legge til, oppdatere og fjerne informasjon gjøres raskt og effektivt ved hjelp av drag and drop-metoden.

Les mer om bruken av Destinet

dn4 flat seo2 160

Søkemotorvennlig

Dukker ditt nettsted opp ved søk i f.eks. Google? Over 92% av alle nettbrukere i dag benytter søkemotorer for å finne varer og tjenester, det er derfor svært viktig å være synlig.

Destinet inneholder en rekke funksjoner som hjelper deg til å oppnå en god effekt for søkemotorer. I tillegg til en god SEO-strategi, er det viktig å ha tilgang til nødvendige verktøy som lar deg implementere strategien med suksess. Destinet gir deg verktøykassen du trenger!

Les mer om SEO med Destinet

dn4 flat flexi2 160

Fleksibelt

Destinet er modulbasert, slik at din webside enkelt kan bygges ut for å dekke behovene til din organisasjon, samt tilpasses grafiske retningslinjer.

Enkel adminstrasjon av intranett og ekstranett muliggjør effektiv kommunikasjon med ansatte, kunder og leverandører. Ønsker du flere språk på din portal, eller økt funksjonalitet som finnes i andre moduler, legges dette enkelt til.

Les mer om moduler

dn4 flat sikkerhet2 160

Sikkert

Destinet har en rekke innebygde sikkerhetstiltak som sørger for at din webportal alltid oppfyller dagens strenge sikkerhetskrav.

Du kan sette separat sikkerhet på både portalbasis, sider og moduler. Du kan opprette roller og sette rettigheter på sider og enkeltmoduler.

case_boligverden
Referanse: boligverden.no
Partner: Destino