... kan spare mye tid!

Som redigerer ønsker du å gjøre endringer raskt og enkelt. Med onsite-redigering ser du endringene mens du gjør dem. I tillegg blir endringene synkronisert i dine utvalgte kanaler.
insite-editor

ONSITE-REDIGERING

Destinet er et visuelt og intuitivt verktøy der du alltid ser hvor du befinner deg på nettsiden. Du kan navigere som du vanligvis gjør, og oppdatere informasjon direkte på. Endringer og oppdateringer vises med en gang, samtidig som du kan vente med å publisere dem til du er klar. På denne måten gjøres arbeidet trygt, enkelt og effektivt!

WYSIWYG-REDIGERINGSVERKTØY

"Det du ser er det du får", eller WYSIWYG-redigering (What You See Is What You Get) er noe av det som gjør Destinet særlig brukervennlig. Du har alltid full oversikt og ser hvordan siden endrer seg fortløpende etter at du har oppdatert den. Dersom du har jobbet med tekstredigering i f. eks. Microsoft Word, finner du deg fort til rette i Destinet.
Destinet WYSIWYG editor
Deling av innhold

DELING AV INNHOLD

Med Destinet kan du styre flere websider, mobilweb, applikasjoner og intranett fra samme plattform. Men dette betyr ikke at du må gjøre redigeringsjobben flere ganger! Du kan enkelt velge hva slags innhold som skal være spesifikt for en kanal, og hva som skal deles. Gjør du en endring på innhold som er delt, oppdateres dette automatisk på alle sider der modulen/innholdet er delt.

DRAG AND DROP

Mange brukere setter pris på Destinet sin Drag and drop-funksjonalitet der du enkelt både kan introdusere og flytte innhold på siden ved å klikke på den aktuelle modulen og flytte den dit du ønsker.  
Destinet Dragndrop
destinet for redaktører
destinet for redaktører
destinet for redaktører
Passer for alle som har med Web å gjøre!
destinet for redaktører
Destinet for utfiklere
destinet for designer