Bli sett på nett

dn4_seo

Bli sett på nett

dn4_seo
I overkant av 92 prosent av alle nettbrukere benytter søkemotorer for å finne varer og tjenester. Destinet hjelper deg til å oppnå digital synlighet.

SEO FOR HVER SIDE

Destinet er et svært godt publiseringsverktøy med tanke på søkemotoroptimalisering (SEO). Systemet er lagt opp slik at du enkelt kan sette egne søkemotorvennlige URL-er, tittel på side, beskrivelse og nøkkelord. Det er også en egen SEO-modul som medfølger alle utgaver av Destinet. Det er viktig at den som utvikler webdesign for nettstedet har kompetanse på SEO. Dette innebærer design på alt fra overskrifter, bildebruk, tekst, osv.

Samtidig gjør Destinet det enkelt for deg som redigerer/designer å vedlikeholde SEO når du oppretter nye undersider o.l. Det er lagt opp SEO for hver enkel side i Destinet, der du kan sette tittel, beskrivelse, knytte til nøkkelord og se om du har oppnådd anbefalt antall ord. 

Når en optimaliserer nettsider må en vite at Google ikke lenger tar like mye hensyn til nøkkelord nå som før, og betydningen av dem er svært liten. Men i kombinasjon med mange andre faktorer vil de fortsatt gi effekt. Et faremoment er om en legger inn nøkkelord som ikke er beskrevet i teksten, noe som ikke alltid er like enkelt å oppdage. Ved å benytte SEO-modulen i Destinet, velger du nøkkelord fra den faktiske teksten, som er satt opp i en oversiktlig liste.

Vil du vite mer om hvordan du kan forbedre synligheten på nett - Les artikkel

DESTINET ANALYSEVERKTØY

Destinet har et eget, innebygget analyseverktøy som raskt gir deg en oversikt over websidens statistikk. Dette er nyttig for å kunne følge med på utviklingen av hvordan og hvor mange treff nettstedet får fra søkemotorer, og hvilke ord som benyttes. Ved bruk av Destinet Analyseverktøy, Google Analytics eller lignende verktøy, kan en vurdere resultatene og foreta nødvendige tiltak for å øke antall treff og aktiviteter på nettstedet.
Referanse Apply TB
Referanse: applytb.no
Partner: Destino